De Havenaar Podcast


Terug naar de Nieuwsberichten

HAVEN – De kunstenaars van Ateliers de Steiger 206 zijn nog volop aan het nagenieten van een bijzonder geslaagd weekend. Hun ‘Tussen Kunst en Kerst’ markt op 12 en 13 november trok zo’n 800 bezoekers van binnen en buiten Almere naar de Steiger. De organisatie en alle kunstenaars zijn het publiek ontzettend dankbaar dat ze in zulke getalen en met zoveel enthousiasme kwamen kijken. “De reacties waren zo leuk, mensen waren enorm verrast door de kwaliteit en veelzijdigheid van het aanbod, maar ook hoe gezellig alles was gepresenteerd.” zegt Claudia Blom, een van de organisatoren.

“Door de insteek van betaalbare kunst, was het event toegankelijk voor het grote publiek en dit zorgde weer voor veel verkoop”, aldus Peter Aardenburg, fotograaf.

“Daarom willen we via deze weg alle mensen bedanken, voor het komen en voor alle enthousiaste reacties, die we via allerlei kanalen kregen. “Dit motiveert ons enorm om door te gaan. Ik denk dat er een jaarlijks evenement is geboren”, voegt Wanda van MALproduct toe.

Route 46

Voor wie afgelopen weekend heeft gemist, niet getreurd! Op 26, 27 en 30 november zijn een deel van de ateliers op Steiger 206 weer open en te bezoeken tijdens atelier Route 46. En natuurlijk staat de populaire houten kerstboom van Hortus Tibi er dan ook nog.

BRON: Almere Deze Week

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *