Pagina's: [1]
  Print  
Auteur Topic: Terminaal meisje overleeft dankzij 'verschijning engel'  (gelezen 1710 keer)
Danny
Administrator
Zeer aardsgebonden
*****

Karma: 7
Berichten: 568WWW
« Gepost op: december 28, 2008, 03:46:22 pm »

MINT HILL -  Terwijl haar ouders wachtten tot een 14-jarig meisje zou sterven aan de gevolgen van een longontsteking, voltrok zich een wonder in het ziekenhuis. Een lichtflits verscheen op de hartbewaking. Binnen een uur sterkte het kind weer aan. Artsen staan voor een raadsel.

De moeder van het meisje, Colleen Banton uit het Amerikaanse Mint Hill, kan het wonderbaarlijke herstel van haar dochter nauwelijks bevatten. Wel heeft ze een duidelijke verklaring: "er verscheen een engel op de monitor." De hemeling spaarde het leven van Chelsea.

Het meisje werd veertien jaar geleden te vroeg geboren. Ze groeide op met een ontwikkelingsstoornis. De plotse longontsteking is slechts een incident van alle problemen waar Chelsea mee kampt. Dokters vertelden de moeder daarom dat er geen hoop meer restte voor haar dochter. Colleen Banton besloot dat ze Chelsea niet als kasplantje wilde zien opgroeien en liet de natuur zijn werk doen.

Dat haar dochter op weliswaar wonderbaarlijke wijze herstelde, mag een "mirakel" heten. Dat vertelde de vrouw in een interview met NBC News.

Bekijk hier het filmpje.

Bron: De Telegraaf
Gelogd

Succes is krijgen wat je wilt, geluk is willen wat je krijgt
Michael-Hoorn
Gast
« Antwoord #1 Gepost op: december 28, 2008, 05:46:16 pm »

Had het filmpje al op tv gezien, blijft wonderbaarlijk !

Op tv vertelde ze ook zoiets over een lichtflits wat het meisje zag ?
Gelogd
Danny
Administrator
Zeer aardsgebonden
*****

Karma: 7
Berichten: 568WWW
« Antwoord #2 Gepost op: december 28, 2008, 07:44:57 pm »

Dat heb ik er niet uit kunnen halen, wel dat de artsen die het meisje aan het opereren waren het hebben gezien. Al met al wel een mooi en opmerkelijk verhaal.
Gelogd

Succes is krijgen wat je wilt, geluk is willen wat je krijgt
Henk
Administrator
Niet uit te bannen
*****

Karma: 10
Berichten: 1311


Toon interesse maar blijf wel nuchter!


WWW
« Antwoord #3 Gepost op: december 28, 2008, 09:47:07 pm »

Mag ik dan hier even de party-pooper uithangen?  Grijns

Een opmerkelijk verhaal dat zeker en alhoewel ik Colleen Banton een gezonde dochter toewens zie ik dit toch niet als een wonder. Dit soort verhalen over 'spontane' genezingen hoor je wel vaker en het laat maar weer eens zien dat de menselijke geest een bijzonder fenomeen is maar een wonder? Naaaaahhh...

Allereerst is dat 'licht' ook op andere manieren te verklaren. Waarom werd het trouwens alleen in de hal gezien en niet aan het bed van het meisje? In het vraagesprek dat volgt op het filmpje maken we kennis met drie personen: een nogal dociele presentator, een dominee en een rabbijn. Al vrij snel wordt duidelijk dat alledrie in het 'wonder' geloven dus een echt pittige discussie wordt het ook al niet. Daarnaast komt dit filmpje met de kerst naar buiten en dan is Jan Publiek vaak al weekhartiger en geneigd hier een bovennatuurlijke verklaring als waarheid aan te nemen.

Nogmaals een opmerkelijk verhaal. Maar een wonder? Nee. Een kind met n been dat opeens twee benen krijgt, dt noem ik een wonder. Of dat er eindelijk eens een engel in Afrika neerdaalt en daar de honger uitbant. Maar dat wonder zal ik wel nooit te zien krijgen helaas...  Beschaamd
« Laatste verandering: december 29, 2008, 01:50:46 am door Henk » Gelogd

I'm back!!!
Pagina's: [1]
  Print  
 
Ga naar: