Pagina's: [1]
  Print  
Auteur Topic: [tv] Het zesde zintuig  (gelezen 5404 keer)
Danny
Administrator
Zeer aardsgebonden
*****

Karma: 7
Berichten: 568WWW
« Gepost op: februari 28, 2008, 12:38:50 am »

Citaat
Beau van Erven Dorens twijfelde geen moment toen hij gevraagd werd voor Het Zesde Zintuig. Op donderdag 28 februari begint de zoektocht naar paranormaal talent op RTL 4. “In een programma als dit, wat gemakkelijk een beetje zweverig kan worden, is het juist goed om een kritische presentator te hebben die af en toe zijn wenkbrauwen optrekt. Er gaat bij Het Zesde Zintuig geen draaidag voorbij of we staan elkaar met kippenvel aan te kijken, met een blik van: hoe kan dit?“, vertelt de presentator.

Beau van Erven Dorens vervolgt: “Tegelijk moet ik soms onbedaarlijk lachen want de paranormale gaven van onze paragnosten kunnen soms flink uitschieten. Laten we wel zijn: we vinden onszelf zo slim en geëvolueerd, maar we staan als piepjonge diersoort nog met één been in de oersoep, wandelende testosteronfabrieken, met twee primaire aanvechtingen: [scheldwoord!] en doden. Als we echt een beetje behoorlijk geëvolueerd waren dan communiceerden we allang via de paranormale snelweg.”

De in Nederland ontwikkelde succesformule Het Zesde Zintuig test aan de hand van een aantal cases zestien kandidaten die denken over paranormale gaven te beschikken. “Na het screenen van honderden mensen met een vermeend paranor- maal talent, zijn de beste zestien na een stevige beproeving geselecteerd om in acht afleveringen een spannende strijd met elkaar aan te gaan“, legt een zegsman uit.

In de eerste vier afleveringen passeren telkens vier kandidaten de revue. Per afleve- ring gaan de twee beste door naar de kwartfinales. De twee die het minst gepresteerd hebben, moeten het programma helaas verlaten. “De acht overgebleven kandidaten gaan in de vijfde en de zesde aflevering de strijd met elkaar aan. Wederom gaan de twee beste door naar de halve finale om zich te kwalificeren voor de eindstrijd.”

“In de bloedstollende finale worden de twee resterende kandidaten wederom zwaar op de proef gesteld. Ze krijgen specifieke opdrachten voor hun kiezen die ze met hun bovenzintuiglijk skills moeten zien te volbrengen“, vervolgt de persvoorlichter.

RTL 4 heeft veel vertrouwen in het nieuwe Het Zesde Zintuig. “Het concept van de realityserie heeft onder meer in Engeland, Noorwegen, Israël, Amerika, Rusland, Oekraïne en natuurlijk Nederland veel kijkers weten te boeien.”

Het Zesde Zintuig: vanaf donderdag 28 februari, elke week om 21.30 uur.
« Laatste verandering: mei 18, 2008, 10:39:24 pm door Danny » Gelogd

Succes is krijgen wat je wilt, geluk is willen wat je krijgt
Henk
Administrator
Niet uit te bannen
*****

Karma: 10
Berichten: 1311


Toon interesse maar blijf wel nuchter!


WWW
« Antwoord #1 Gepost op: maart 14, 2008, 01:38:33 pm »

Zie dit bericht nu pas... Beschaamd. Inmiddels heb ik al een paar keer gekeken naar dat programma maar vind het geen verbetering met een jaar geleden toen het nog bij de KRO te bewonderen was. Bovendien heb ik iets tegen die Van Erven Dorens. Wel is het me opgevallen dat televisieprogramma's met een paranormale inslag razend populair zijn op dit moment.
Gelogd

I'm back!!!
Sam
C stem
**

Karma: 2
Berichten: 88


Getrouwd met Danny, moeder van twee kids


WWW
« Antwoord #2 Gepost op: maart 24, 2008, 11:13:44 pm »

Ik heb ook echt iets tegen die Beau, weet niet wat het is, maar ik vind het geen leuke man.
Ik heb ook het idee dat hij het paranormale gebeuren een beetje in de maling neemt, maar dat heb ik vaker bij programma's van de laatste jaren.

Ik kijk het dan ook niet meer, het programma van de KRO ken ik niet, dus daar kan ik niet over oordelen. Het is zeker populair, maar het feit dan andere mensen het achteraf weer belachelijk gaan maken doet het allemaal geen goed. Dat maakt het uiteindelijk weer ongeloofwaardig, want mensen zijn en blijven nu eenmaal kudde dieren en volgen elkaar blindelings, of het nu gaat om de nieuwste merkkleding of de nieuwste lifestyle.
Gelogd

Als je leven stil staat, wordt het tijd om te duwen
Sam
C stem
**

Karma: 2
Berichten: 88


Getrouwd met Danny, moeder van twee kids


WWW
« Antwoord #3 Gepost op: april 15, 2008, 09:52:02 am »

Aanstaande donderdag is de 'finale' beetje raar om dat te zeggen over paranormale activiteiten, maargoed.
Ik heb nu even een paar afleveringen bekeken, maar moet toch wel zeggen dat, ondanks dat ik haar een tikje vreemd vind ik Tessa wel erg sterk vind.

Op de website hebben zij ook een interview met Richard Krebber over hoe paranormaal hij is en meer informatie over het zogenoemde zesde zintuig.
Klik hier om dat interview te bekijken

In de finale staan Tessa en NicolineDonderdag om 21:30 wordt er besloten wie van deze twee dames het beste als paranormaal begaafd uit de bus komt.
Uiteraard zullen wij hier ook plaatsen wie er heeft gewonnen, voor de mensen die het programma niet volgen, maar het wel leuk vinden om te weten wie er heeft gewonnen.
Gelogd

Als je leven stil staat, wordt het tijd om te duwen
Sam
C stem
**

Karma: 2
Berichten: 88


Getrouwd met Danny, moeder van twee kids


WWW
« Antwoord #4 Gepost op: april 20, 2008, 09:21:31 pm »

Beetje laat, maar dat komt door chronisch tijdgebrek!

Maar Tessa is winnares geworden van 'Het zesde zintuig'
Eigenlijk was de finale al niet echt spannend meer, omdat Tessa heel erg sterk stond.
Één van de opdrachten was om erachter zien te komen wat er wat er met Melanie Sijbers is gebeurt en de metselmoorden.
Tessa wist veel dingen te benoemen, meer als Nicoline. Ook in de andere opdrachten.

Maar bekijk de aflevering nog even zelf, als je hem hebt gemist.
Bekijk hier de finale
« Laatste verandering: april 20, 2008, 09:30:22 pm door Danny » Gelogd

Als je leven stil staat, wordt het tijd om te duwen
Henk
Administrator
Niet uit te bannen
*****

Karma: 10
Berichten: 1311


Toon interesse maar blijf wel nuchter!


WWW
« Antwoord #5 Gepost op: september 04, 2008, 10:37:31 pm »

Hee dat is interessant. Net de laatste 15 minuten van het nieuwe programma bekeken (Het Zesde Zintuig: Plaats Delict.) In de vooraankondiging van de aflevering van volgende week zag ik dat er een kandidaat is die gebruik maakt van EVP -- hij stelde een vraag met behulp van een transistorradio. Ga volgende week toch maar eens kijken wat eruit komt.
« Laatste verandering: september 04, 2008, 10:39:29 pm door Henk » Gelogd

I'm back!!!
Sam
C stem
**

Karma: 2
Berichten: 88


Getrouwd met Danny, moeder van twee kids


WWW
« Antwoord #6 Gepost op: september 09, 2008, 06:46:34 pm »

Ah, dan zal ik ook zeker wel een kijkje gaan nemen, altijd leuk om te zien nietwaar!
Gelogd

Als je leven stil staat, wordt het tijd om te duwen
Pagina's: [1]
  Print  
 
Ga naar: