Pagina's: [1]
  Print  
Auteur Topic: Spokenjaagapparatuur te koop...  (gelezen 1307 keer)
Henk
Administrator
Niet uit te bannen
*****

Karma: 10
Berichten: 1311


Toon interesse maar blijf wel nuchter!


WWW
« Gepost op: juli 27, 2009, 12:01:13 am »

De Dutch Paranormal Society heeft klaarblijkelijk een bewonderaar zitten bij het team dat NOS-teletekst aanstuurt. Op 19 mei schreef ik al dat zij benaderd waren om een voormalige gevangenis te onderzoeken, vandaag stond dit bericht op teletekst:

Citaat
Spokenjaagapparatuur te koop

Last van krakende deuren, stemmen of vreemde schaduwen in je huis? Dan kun je binnenkort aankloppen bij The Dutch Paranormal Society. Zij verkopen vanaf het eind van de zomer apparatuur om te meten of er geesten in je huis wonen.

Voor 50 euro biedt de club een speciale meter aan om energievelden en de warmte in een ruimte te meten. “Als op een plek de temperatuur daalt terwijl de energie stijgt, kan er een entiteit aanwezig zijn”, aldus één van de spokenjagers.

De Utrechtse groep behandelt elke maand drie ‘spookvragen’. Daarbij proberen ze eerst het gewone uit te sluiten. Als dat niet lukt, proberen ze opnamen te maken.


Meer info is te vinden op hun website http://www.the-dutch-paranormal-society.nl/. Opvallend vind ik wel dat er wel meer groepen zijn die spullen voor de spokenjager (rotwoord trouwens…) aan de man proberen te brengen. Zoals gezegd: waarschijnlijk is er iemand die bij teletekst werkt die iets meet weet van The Dutch Paranormal Society…  Cool
« Laatste verandering: juli 27, 2009, 12:04:13 am door Henk » Gelogd

I'm back!!!
Pagina's: [1]
  Print  
 
Ga naar: