Pagina's: [1]
  Print  
Auteur Topic: Uitleg: Hoe plaats je (geluids) bestanden op ons forum?  (gelezen 5029 keer)
Henk
Administrator
Niet uit te bannen
*****

Karma: 10
Berichten: 1311


Toon interesse maar blijf wel nuchter!


WWW
« Gepost op: januari 27, 2008, 12:53:05 pm »


Update!
Sinds kort is het mogelijk om direct via het forum kleine (mp3) geluidsbestanden te uploaden. Voorwaarde is wel dat deze bestanden niet groter mogen zijn dan 128 KB maar dat is voor verreweg de meeste mp3  fragmenten geen probleem. Het uploaden gaat als volgt in zijn werk: klik tijdens het schrijven van je post links onderin op de tekst Extra Opties. Via het kopje Bestand kiezen kun je vervolgens je geluidsfragment uploaden!

Maar natuurlijk is het ook mogelijk om gebruik te maken van een externe (gratis) file hostingservice. Bij zon service kun je een bestand uploaden waarna je automatisch een link krijgt. Deze link kopieer je en deze plaats je vervolgens op ons forum. Een ieder die jouw bandstem wil beluisteren of downloaden, hoeft alleen maar op de link te klikken.

Er zijn ontzettend veel hostingservices te vinden op internet. Wij hebben er een aantal voor je geselecteerd:

  • www.mijnbestand.nl is een uitstekende hostingservice. Makkelijk om mee te werken zonder al te veel reclame. Nadeel is alleen dat geploade bestanden na 60 dagen automatisch worden verwijderd.  Beschaamd


  • www.ebaumsworld.com is een uitstekende hostingservice. het voordeel is dat je bestanden hier onbeperkt beschikbaar blijven. Nadelen zijn dat de uploader zich eerst moet registeren (maar dat is vrij simpel) en dat de bestanden alleen op de site te beluisteren zijn. Met andere woorden: je kunt ze dus niet downloaden.

Alle (gratis) hostservices werken in de regel met reclame. Daarnaast blijven bestanden slechts een bepaald aantal dagen beschikbaar. Een goede uitzondering hierop vormt het al eerder genoemde www.ebaumsworld.com. Wanneer jullie een nog betere hostservice weten die ook nog gebruiksvriendelijker is, dan horen wij dit graag van je!  Knipoog
« Laatste verandering: oktober 31, 2011, 09:26:02 pm door Henk » Gelogd

I'm back!!!
Danny
Administrator
Zeer aardsgebonden
*****

Karma: 7
Berichten: 568WWW
« Antwoord #1 Gepost op: december 17, 2008, 05:41:47 pm »

Ik zal eens kijken of er geen upload mogelijkheid is voor het forum. Tot die tijd kunnen gebruikers ook bestanden naar ons toesturen (via mail bijvoorbeeld) en dan zetten wij ze op onze server.Edit Henk: zelf uploaden is dus nu mogelijk.
« Laatste verandering: oktober 23, 2011, 11:53:01 am door Henk » Gelogd

Succes is krijgen wat je wilt, geluk is willen wat je krijgt
Danny
Administrator
Zeer aardsgebonden
*****

Karma: 7
Berichten: 568WWW
« Antwoord #2 Gepost op: december 06, 2011, 11:38:07 pm »

Dank je wel Henk, ik was inderdaad vergeten hier even een update neer te zetten.
Gelogd

Succes is krijgen wat je wilt, geluk is willen wat je krijgt
Pagina's: [1]
  Print  
 
Ga naar: